Lokacija
lokacija01

 

Okružen bogatim zelenilom, na nekada obradivoj zemlji Srema, a sada ozbiljnoj industrijskoj zoni, na samom međunarodnom putu E70, udaljen 20 km od Beograda, nalazi se restoran „Tomy“, koji svojim eksterijerom, enterijerom i gastronomskom ponudom iznenađuje svakog ko u njega svrati.

 

Mesto za predah
mesto za predah

 

Mešavina domaće i moderne internacionalne kuhinje je idealan izbor za svakog ko želi da se odmori i opusti u vožnji ili napravi poslovni sastanak na raskrsnici puteva između Bosne, Hrvatske, Mađarske kao i Beograda -centra svih dešavanja u ovom delu Balkana.

 

spacer
Gastronska ponuda

 

U bogatoj i raznovrsnoj ponudi restorana Tomy se nalazi veliki izbor jela, kako za doručak – omleti, sendviči, prženice, cicvara, popara…., topla i hladna predjela, supa sa rezancima, teleća krem čorba, paste i rižota, rečna i morska riba, tradicionalna jela sa roštilja – ćevapi i gurmanska pljeskavica, rolovana piletina na kajmaku, teletina ispod sača, juneći gulaš, čorbast pasulj sa rebrima, ćuretina sa mlincima, kao i poslastice – čokoladni sufle, tiramisu, palačinke sa jabukom i sladoledom u karamel sosu…..

 

Organizacija proslava

 

U „Tomy“-ju možete proslaviti rođendan, krštenje, godišnjicu firme ili neki drugi Vama važan datum. Restoran je kapaciteta 150 mesta u centralnoj sali i 60 mesta u sali sa kaminom na galeriji. Letnja bašta može da primi 150 gostiju, a s obzirom da se kod nas stalno ulaže u posao i granice pomeraju, sledećeg leta će taj broj biti još veći.

 

Prostor za decu

 

U lepim sunčanim danima trambolina, ljuljaške, tobogani, fudbalski teren, autići, mini zoo vrt, i drugi sadržaji za decu su dovoljni razlozi da svako dete, kada jednom dođe u „Tomy“, ne želi da ide kući. A dečiji rođendani na travi, sa animacijom po izboru slavljenika, se dugo prepričavaju.

 

Dobra atmosfera

 

„Tomy“ restoran je mesto gde se svaki gost oseća kao kod svoje kuće, dok se sa druge strane osoblje i menadžment restorana trude da svaki Vaš dolazak Vama i Vašim prijateljima, porodici, poslovnim saradnicima ostane u najlepšem sećanju, praveći od Vas gosta koji sa žudnjom iščekuje sledeću posetu restoranu.

 

 

 

 

 

Vinarija „Tomašević“

Samo u restoranu Tomy možete probati vina sa padina Avale, zlatno žuti mirisni Traminac i jednu od najstarijih poznatih sorti-rubin crveni Gamay, proizvedena u podrumu mlade vinarije Tomašević

 

 

 

 

 

 

Tomy Restaurant promo video

 

 

 

Nadamo se da je sve nabrojano dovoljno da poželite da nas posetite, a kad dođete jednom, mi smo sigurni da ćemo se vidjati često…

Vidimo se kod „Tomy“-ja…

 

 

Call Now Button